MaRandi

https://marandi.reservio.com

Kezd a Randid akcióval!

Hozd magaddal egy szingli barátodat, vagy barátnődet és részesüljetek 30% kedvezményben mindketten! Így a részvételi díjad 7000 ft helyett 4.900 ft lehet.

Már megérte mindkettőtöknek, hiszen egy este alatt 7 randiban lehet részetek!! FOGLALD LE MOST!!

Foglalás az időpontfoglalás fül alatt!

Az első benyomás

Az a fránya első hét perc. Igen, ennyi idő kell ahhoz, hogy eltudd dönteni, szeretnéd-e jobban megismerni a randi partneredet, szeretnél-e újra találkozni vele.
 A 7 szám mint misztikus szám szerepel programjainkban, 7 nő és 7 férfi találkozik , 7 percnyi időd lesz a számodra fontos kérdéseket feltenni.

Hogyan zajlik az ismerkedés

 Az érkezési sorrend szerint a Hölgyek 10-15 perccel hamarabb érkeznek mint az Urak.

  1. A helyszínre érkezést követően kitöltöd a regisztrációs űrlapot, átveszed a névkitűződet, és a szimpátialapodat. Valamint itt írásban hozzájárulsz, hogy kölcsönös egyezőség esetén az e-mail címed kiadható, hogy feltudja  venni veled  a kapcsolatot a választott randi partnered.
  2. Ezt követően  a résztvevőket megkínáljuk az általuk előzetesen kiválasztott alkoholmentes  itallal.
  3. A hölgyek és az urak egymással szemben helyet foglalnak a számozott asztalok egyikénél. Korcsoportonként  7 hölgy és 7 úr jelentkezése esetén kerül megtartásra a  rendezvény.          (  aránytalan  létszám  esetén nem tudjuk sajnos  a rendezvényt megtartani)
  4.  A randi mester elmondja a szabályokat és indul a MaRandi  legfontosabb része , az  ismerkedés, vagyis 7 perc áll rendelkezésedre, hogy a számodra fontos kérdésekre választ kapj és  az első benyomás alapján eldöntheted, hogy szeretnél-e további találkozót.
  5. A 7 perc leteltét  egy csengő segítségével  jelzi a szervező feléd, hogy ideje tovább ülnöd és elköszönnöd.
  6. Elérkezett  a szimpátialap főszerepe, amelyen lejegyzed, hogy ki az aki  szimpatikus volt, akivel a továbbiakban szívesen találkoznál újra. Ez egy segítség  számodra a végső összesítéshez, hiszen lehet, hogy hirtelen több személy is szimpatikus, ezt le is jegyezheted magadnak.
  7. Ha kitöltötted a szimpátialapot, folytatódik a randi tovább, az urak egy székkel arrébb ülnek, és következhet az újabb ismerkedés, amelyre ismét 7 perc áll rendelkezésre.
  8. Miután már mindenkivel randiztál, néhány perced lesz arra, hogy a szimpátialapod kiértékeld, és megjelöld azt az egy résztvevőt,  akivel újra szeretnél találkozni.
  9. A randi végén összegyűjtjük a szimpátialapokat, és 48 órán belül elküldjük azoknak a résztvevőknek az e-mail címeit, akikkel kölcsönösen egymást jelöltétek, javasoljuk, hogy elsődlegesen az Urak jelentkezzenek, és vegyék fel a kapcsolatot a választott hölggyel, és meginvitálja egy  személyesebb privátabb randevúra.

A MaRandi előnyei

  • a rendezvényen mindenki ismerkedés céljából vesz részt
  • a program alatt  7randid lesz, máris megspóroltál 7 vacsora árát
  • az első benyomást már itt személyesen megtapasztalhatod
  • végre egy program amire készülhetsz, kicsinosíthatod magadat
  • nem kell átélned a kínos elutasítást, mert max. nem jelölitek be egymást
  • a beceneveden kívül nem kell más adatot megadnod ismeretleneknek számára, biztonságban vagy

Jelentkezz a Randira

Ha felkeltettük benned az érdeklődést ne habozz, regisztrálj, válasz programjaink és időpontjaink  közül. Jelentkezésed megerősítjük visszaigazoló e-mail formájában. A  Randi előtti napon egy emlékeztető üzenetet küldünk neked le ne maradj a Randiról.

Kiket várunk a programokra?

  • Korcsoport:  25-35 év
  • Korcsoport : 30-45 év
  • Korcsoport:  40-55 év
  • 55 év felett  igény szerint

Helyszín

Minden esetben hangulatos dekorációval készülünk. Diszkrét a helyszín, hiszen a randi alatt csak és kizárólag a résztvevőket fogadjuk a külön teremben.

Részvételi díj

A részvételi díj: 7.000 Ft/fő,  melyet, átutalással tudsz befizetni a jelentkezéstől számított 3 napon belül a visszaigazolást követően. A visszaigazoló e-mailben elküldjük neked a bankszámlaszámot a közlemény szöveget, az elektronikus számlát megküldjük a megadott e-mail címedre. Számlát csak magánszemélynek tudunk kiállítani. A jelentkezésnél figyeljük a nemek  arányát, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk neked az időpontokat illetően.

A részvételi díj a következőket tartalmazza:

  • a randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
  • részvételt a programon, amely során 7 randira lesz lehetőséged (7×7 perc beszélgetést, vagyis 7- párkeresővel való személyes találkozást)
  • welcome drinket (alkoholmentes ital)
  • sós ropogtatni valót
  • kellemes környezetet
  •  garantált remek hangulatot
  • szimpátialapot, melyen a neked tetsző hölgyeket/urakat jelölheted meg
  • 48 órán belül értesítést a kölcsönös szimpátiáról

Lemondási feltételek

  •  Ha nem tudsz eljönni valami közbe jött, mindenképpen jelezd felénk, mert távol maradásod  veszélyezteti a program megtartását.  Tájékoztathatsz minket e-mailben is az a info@marandi.hu címen.
  • Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetésed egy másik programra átszervezhetjük, vagy kérheted a visszautalást is.
  • Ha aznap, vagy 24 órával előtte  mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

Amennyiben az idősebb korosztály is érdeklődne hasonló program iránt tehát 55-65 éves korig akkor számukra egy külön rendezvényt szervezünk igény szerint.
Hiszen egy társra mindenkinek szüksége van és a SZERELEM  KORTALAN.

Ebben az esetben jelentkezés info@marandi.hu a Tárgy mezőbe kérjük beírni: Kortalan szerelem- MaRandi