Páros játszma

https://marandi.reservio.com

A társasjáték kortalan időtöltés

Mindig jó hangulatot teremtenek, (kivéve ha nem szeretsz veszíteni )  és egyben  remek randi programok lehetnek. A játékok  kiváló lehetőséget nyújthatnak arra, hogy a résztvevők odafigyeljenek  egymásra,  összehangolódjanak, beszélgessenek, és olyan dolgokat megtudjanak egymásról, melyek egy szimpla beszélgetés során nem biztos, hogy felmerültek volna, ezzel  felejthetetlenné teszik a randi élményt. Könnyed,  beszélgetős, asszociációs játékokkal készültünk számodra, ahol garantáltan a jó kedv,  nevetés sem marad el.

A közel 2 órán keresztül tartandó játék alatt mindenkivel lesz alkalmad beszélgetni, körbe ér a játék. Megfigyelheted a reakciókat, hogy kiből mit hoz ki a verseny szellem, bizonyos szituációkat ki hogyan old meg, és mindezek számodra mennyire a vonzó tulajdonságok közé tartoznak. Az igazi kommunikáció már itt kezdődhet köztetek és a következő randi alkalmával rögtön van egy közös élményetek amiről biztosan tudtok beszélni.

Mi történik a Páros Játszma  Randin?

  1. A helyszínre érkezést követően kitöltöd a regisztrációs űrlapot, átveszed a névkitűződet, és a szimpátialapodat. Valamint itt írásban hozzájárulsz, hogy kölcsönös egyezőség esetén az e-mail címed kiadható, hogy feltudja veled venni a kapcsolatot a választott randi partnered.
  2. Ezt követően  a résztvevőket megkínáljuk az általuk előzetesen kiválasztott alkoholmentes  itallal.
  3. A hölgyek és az urak vegyesen egyenlő arányban keveredve helyet foglalnak a számozott asztalok egyikénél, 2 csoportban. Korcsoportonként minimum 7-7 fő maximum  10-10 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra a meghirdetett rendezvény kb. 2 órán keresztül.
  4.  A szervező elmondja a szabályokat és indul az Est legfontosabb része , a játék.
  5. Egy csengő segítségével  jelezzük  a játékok végét és a  szervező jelzi  feléd, hogy mikor van ideje helyet cserélned a másik csapatba.
  6. Miután már mindenkivel játszottál, néhány perced lesz arra, hogy a szimpátialapod kiértékeld, és megjelöld azt akivel újra szeretnél találkozni.
  7. A randi végén összegyűjtjük a szimpátialapokat, és 48 órán belül elküldjük azoknak a résztvevőknek az e-mail címeit, akikkel kölcsönösen egymást jelöltétek, javasoljuk, hogy elsődlegesen az Urak jelentkezzenek, és vegyék fel a kapcsolatot a választott hölggyel, és meginvitálja egy  személyesebb privátabb randevúra.

        A Páros Játszma Randi előnyei

  • egy klassz kalandban lesz részed, nemcsak szimpla ismerkedés 
  • az első benyomást már itt személyesen megtapasztalhatod, a játékok oldják a hangulatot
  • végre egy program amire készülhetsz, és jól érezheted magad
  • nem kell átélned a kínos elutasítást, mert max. nem jelölitek be egymást
  • a beceneveden kívül nem kell más adatot megadnod ismeretleneknek számára, biztonságban vagy

Jelentkezz a Páros Játszma Randira

Ha felkeltettük benned az érdeklődést ne habozz, regisztrálj, válasz programjaink és időpontjaink  közül. Jelentkezésed megerősítjük visszaigazoló e-mail formájában. A  Randi előtti napon egy emlékeztető üzenetet küldünk neked le ne maradj a Randiról.

Kiket várunk a programokra

  • Korcsoport:  30-55 év
  • 55 év felett  igény szerint

Helyszín

A randi helyszíne  Nyíregyháza, Széchényi Étterem

Minden esetben hangulatos dekorációval készülünk. Diszkrét a helyszín, hiszen a randi alatt csak és kizárólag a résztvevőket fogadjuk a külön teremben.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchényi u. 1.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: 3, 3A,7, 8, 8A,18,18A,24,30A, H31,H40,

A helyszín közelében  ingyenesen parkolhatsz,  17.00 h –tól illetve hétvégén díjtalan a parkolás.

Részvételi díj

A részvételi díj: 10.000 Ft/fő,  Pároknak : 15.000 ft /pár melyet, átutalással tudsz befizetni a jelentkezéstől számított 3 napon belül. Abban az esetben ha hozol magaddal egy barátnőt vagy barátot aki természetesen szintén pár kereső, és részt vesz a játékokban, akkor mindketten kedvezményben részesültök. A visszaigazoló e-mailben elküldjük neked a bankszámlaszámot a közlemény szöveget, az elektronikus számlát megküldjük a megadott e-mail címre.

A részvételi díj a következőket tartalmazza:

  • a randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
  • részvételt a programon, amely során 7 vagy 10 randira lesz lehetőséged vagyis 7-vagy 10 párkeresővel való személyes találkozást
  • welcome drinket (alkoholmentes ital)
  • sajtos pogácsát
  • kellemes környezetet, igényes helyszínt
  •  garantált remek hangulatot
  • szimpátialapot, melyen a neked tetsző hölgyeket/urakat jelölheted meg
  • 48 órán belül értesítést a kölcsönös szimpátiáról

Lemondási feltételek

  • Ha nem tudsz eljönni valami közbe jött, mindenképpen jelezd felénk, mert távol maradásod  veszélyezteti a program megtartását.  Tájékoztathatsz minket e-mailben is az info@marandi.hu címen.
  •  Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetésed egy másik programra átszervezhetjük, vagy kérheted a visszautalást is.
  • Ha aznap, vagy 24 órával előtte  mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

    Párkapcsolatban élőknek picit másképp szervezzük.
  • Nincs szimpátia lap töltése hiszen párban érkeztek.
  • Minimum 5 pár, maximum 10 pár vehet részt rajta
  • A Páros Játszma Nyerő Párosa címért versenghettek egymással
  • Meglepetés ajándék a nyeremény

    Figyeld programjainkat hetente frissülnek! Ne maradj le róla!