Borkóstoló randi

https://marandi.reservio.com

Indul a borkóstoló!

Párban vagy egyedül, akár baráti társasággal, bárki részt vehet rajta 20 éves kortól … Már most lehet jelentkezni! Hercegkúton Borkóstoló meleg borvacsorával, 19+1 fős autóbusszal, sofőrrel.
Részvételi díj: 18.000 ft/fő , ha hozol magaddal valakit barátot, ismerőst, kollégát akkor 5% kedvezményt tudunk nektek biztosítani!

Nagyon fontos 14 fő alatt nem tudjuk a programot megszervezni!
Töltsünk el együtt egy kellemes estét finom borok társaságában, profi sommelier bemutatásával, remek hangulatban, nem mindennapi környezetben, egy csodálatos borospincében új emberek társaságában egy jó beszélgetéssel, játékkal. Az oda és vissza úttal nem kell foglalkoznod, kóstolhatod a finom borokat kedvedre!

Kiválaszthatod, hogy milyen ételt szeretnél fogyasztani.
Meleg étel: Tunki (helyi sváb ételkülönlegesség), cipóban sült csülök,
Hidegtál: szalonna, kolbász, hagyma, paprika, paradicsom, tepertőkrém, sajt, sonka.

A vacsora végén egy ajándékutalvány is gazdára talál, melyet a helyszínen sorsolunk ki!

Kicsi városunk sajnos nem rendelkezik hangulatos boros pincével ahol ízletes borokat kóstolhatnánk kedvünkre. Ezért a kulináris élmény hiányában, nekünk kell ezen lehetőségeket felfedeznünk.

Egy pici utazással máris nagyszerű élményben lehet részünk. A borkóstolót autóbusszal tervezzük, hiszen alkohol fogyasztás után nem tudsz volán mögé ülni így ezt a terhet levesszük a válladról és gondoskodunk a biztonságodról. Gyere és tarts velünk!

Engedd meg, hogy meginvitáljunk egy csodás estére, ahol a finom boroké a főszerep, „persze rajtad kívül”.

A Tokaji hegyvidék ismert boraival találkozhatunk, kellemes környezetben, családias hangulatban, kóstolhatod végig a kiváló minőségű nedűket, melyek gondos válogatást követően kerülnek az est borsorába.

A borest könnyed mederben folyik majd, hiszen játékokkal és humoros beszélgetéssel töltjük meg élmény poharainkat.

Ez idő alatt lehetőség nyílik  ismerkedésre is, hiszen a játékok felszabadítják a feszült pillanatokat. Sziporkázhatnak a vicces történetek, a humoros élcelődések …. Az ízlelő bimbókon kívül a  rekeszizmokat  is készítsétek fel!


Részletek

  • Helyszín: Mád, Tokaj, Hercegkút és Bodrogkeresztúr Borospincéit fedezzük fel autóbusszal
  • Időtartam: 3óra
  • Korosztály: 35-55 
  • Létszám: min 14, max 19 fő 
  • Részvételi díj: aktuálisan jelentetjük meg, a program helyszínétől függ a rendezvény ára.
  • A borkóstoló időpontját és a jelentkezési határidőt feltüntetjük amennyiben fix időpontunk van rá.

Hamarosan jövünk a részletekkel, pontos helyszín, időpont, részvételi díj!

A részvételi díjat átutalással tudod befizetni. A befizetésről számlát csak magánszemélynek tudunk kiállítani. A részleteket e-mailben megküldjük számodra

Az ár tartalmazza

  •  A randi és a buszos  utazás szervezését .
  •  5 féle minőségi bor kóstolását és a meleg  borvacsorát
  •  Hangulatos helyszínt
  •  Profi Sommelier mutatja be  a finom borokat
  •  Remek társaságot, akik szintén ismerkedés céljából vesznek részt a programon.
  •  Szimpátialapot, melyen bejelölheted ki volt szimpatikus számodra
  •  48 órán belüli e-mail értesítést a kölcsönös szimpátiáról.

    Lemondási feltételek
  • Ha nem tudsz eljönni valami közbe jött, mindenképpen jelezd felénk.  Tájékoztathatsz minket e-mailben is az info@marandi.hu címen.
  •  Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetésed egy másik programra átszervezhetjük, vagy kérheted a visszautalást is.
  • Ha aznap, vagy 24 órával előtte  mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.
  • A részleteket e-mailben megkapod, pl: helyszín: autóbuszra fel-leszállás, indulás-érkezés időpontokról…stb.

    Megjegyzés

    Pároknak, barátoknak is megszervezzük a borkóstolót (10 fő felett tudjuk megszervezni) ami teljesen független a pártalálástól, itt a fő cél, hogy egy kellemes estét tölts el finom borokkal, ínycsiklandó ételekkel, kellemes társasággal, igény szerint élő zenével. Ha ilyen jellegű borkóstolón szeretnél részt venni és nem látsz aktuális időpontot a programra, akkor írj nekünk az info@marandi.hu e-mail címre soron kívül. Felvesszük veled a kapcsolatot és kiírunk egy időpontot, megfelelő létszám esetén minimum 10 fő esetén megszervezzük az időpontot, legyen szó akár születésnapról, legénybúcsúról, vagy lánybúcsúról.

Amennyiben az idősebb korosztály is érdeklődne hasonló program iránt tehát 55-65 éves korig akkor számukra egy külön rendezvényt szervezünk igény szerint. Hiszen egy társra mindenkinek szüksége van és a SZERELEM  KORTALAN.

Ebben az esetben jelentkezés info@marandi.hu a Tárgy mezőbe kérem beírni: Kortalan szerelem-Borkóstoló